Szív-Lélek Tábor

  • Ha lecsendesedésre vágysz.
  • Ha ki akarsz szakadni a mindennapi rohanásból.
  • Ha van kedved önismereti játékokhoz.
  • Ha szeretnél feltöltődni, a lelkedre figyelni.

Ismét megrendezésre kerül a Szív-Lélek Tábo!
A helyszín, Gombolyag, ahol ma már a nagy sikerre való tekintettel 4. éve tartjuk meg a Szív-Lélek Tábort.
Várunk akár mindkét táborba is, ahol egységben szívvel-lélekkel együtt lehetünk!
A táborokban lehetősség nyílik oldásokra, meditációkra, lélekerősítő játékokra, lélekemelő módszerek elsajátítására, amivel a mindennapok és a bensőnk viharát eloszlatjuk, egyéni és csoportos foglalkozásban. Az idei tábori programok összeállításánál figyelembe vettem azokat a gyakorlatokat, foglalkozásokat, amik leginkább megfelelnek a 2014-as év adta változásoknak, és kihívásoknak. A tábor nem az agyszaggató oldások, és lelki sebek felszakításának színtere, hanem egy könnyed, szeretettel teli, befelé fordulást, lecsendesedést elősegítő, benső örömöt és mosolyt hivatott teremteni, pihenéssel, és sok-sok nevetéssel.

Jelentkezés

A tábori a helyfoglalást csak a jelentkezési lap leadásával, és 50% befizetése esetén tekintjük érvényesnek!

Készpénzes fizetés esetén a jelentkezési lapot a helyszínen kell kitölteni! (XIV. Bp., Szugló u. 83.)
Utalás esetén aláírás nélkül, kitöltve kell visszaküldeni.
Az utalás beérkezésekor a jelentkezést érvényesnek tekintjük, amiről igazolást e-mailen küldünk.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a létszám korlátozott, táboronként max. 25 főt tudunk fogadni a foglalkozásokra!

Kérés:
Csak akkor foglald le a helyet, ha biztosan el tudsz jönni, vagy valakit magad helyett el tudsz küldeni, mert az előleget nem áll módunkban visszafizetni!
Köszönjük!

A tábor díja (tartalmazza a szállást, a háromszori étkezést és a foglalkozások tárgyi eszközeit):

34.900,– Ft/fő!

RÉSZLETES TEMATIKA ITT!

További részletek, információk:

Bakos Ildikó
(Sorsfordító meditáció alkotója)

Gyerekként korán kezdtem el érdeklődni az emberek iránt, csoporttársaimat mindig Én vigasztaltam, mert szerettem, ha jobb kedvre deríthettem környezetemet. Az emberek iránti szeretetem és lelki problémák iránti érzékenységem vitt erre az útra. Tízennégy évesen tapasztaltam meg először intuitív képességeimet, amit az adott időszakban nem volt olyan egyszerű elfogadni. Hála egyik mesteremnek, aki megfogta a kezem és rávilágított néhány adottságomra, ami elindított az utamon. A jóslás és a jövőbelátás világába kalauzolt, ami egy idő múlva arra sarkallt, hogy meglássam: nem az a fontos, mi lesz, hanem mit tegyek, hogy jobban érezze magát a hozzám forduló, miért is történnek bizonyos életesemények, mire is tanítanak. Persze mindezen túl, az is érdekelt, milyen életfeladattal születtünk. Ma már azt is megtanultam, hogy a jelenleg ránk ható energiák áradatában élve, a legfontosabb kérdés ma, nem a miértekre, hanem a jelenre irányul. Mit tegyek most? Kérdésre megnyílik a belső út, ami segít utunkon tartani. A köztudatban rám ragadt a sorselemző elnevezés, de valójában mindezzel másképp foglalkozom, mint általában mások. Amikor megkérdezik tőlem, mivel is foglalkozom, mindig nehéz válaszolnom, de talán a legmegfoghatóbban így mondanám: a LÉLEKKEL, a LELKEDDEL foglalkozom. Számos tanfolyamot végeztem, amikből adódóan az ÉN-ismeret, a blokkok feltárása, majd annak oldása vált mindennapi munkámmá, amiket sajátos köntösbe öltöztetve alkalmazok.