Bakodpuszta

Gyerekprogramok általános iskolás és középiskolás diákok számára a Bakodpusztai Lovascentrumban

A gyerekek egy félnapos program (kb. 3 óra időtartam) keretében megtekinthetnek egy számukra is érdekes, látványos lovasbemutatót, amelyben nemcsak világhírű mutatványokat láthatnak, mint például a Puszta Nyolcas, hanem akár jót mulathatnak a kis csacsi vicces botladozásain, vagy az ügyességi játékokon is. A bemutatót kényelmes, fedett tribünről tekinthetik meg, ahol kívánság szerint finom mangalicazsíros kenyérrel és gyümölcslével kínáljuk meg őket.

Lovasbemutató

A bemutató után a diákok megtekinthetik az istállót, megcsodálhatják a gyönyörű lovakat, megsimogathatják a kiscsikókat, csacsikat, illetve a bátrabbak a lovaglást, szamaragolást is kipróbálhatják.

És még csak most kezdődik a kaland! A gyerekek lovaskocsikra szállnak, és kikocsikáznak a pusztába, ahol útközben őshonos állatokkal találkoznak, mint például a szürkemarha gulya, mangalica konda vagy a rackabirka nyáj. A kocsik megérkeznek a pusztaolimpia helyszínére, csapatok alakulnak és kezdődhet a verseny!

Kötélhúzás

A diákok életkorától függően különböző feladatokat, játékokat ajánlunk, illetve tetszés szerint állítjuk össze a programot: kötélhúzás, zsákban futás, szamaragolás, patkódobás, tájfutás, talicskázás. De egyéb ötleteket, kívánságokat is szívesen megvalósítunk.

Az eredményhirdetés után a csapatokat oklevéllel is megjutalmazzuk! Majd a fáradt „olimpikonok” a lovaskocsikkal újra visszakocsikáznak a tribünhöz, és ha idejük még engedi, lovagolhatnak, felülhetnek a négyesfogatra, simogathatják az állatokat.

Programjainkat igény esetén tovább tudjuk bővíteni, vagy akár szűkíteni.

Puszta Nyolcas

Az alábbi áraink a 2011-es évre érvényesek!

Program Programár gyermekeknek Leírás
Pusztaolimpia Bakodpusztán lovasbemutatóval egybekötve 2000 Ft/fő Lovasbemutató
Pusztai kocsikázás
Szürkemarha gulya, mangalica konda, racka nyáj megtekintése, istállólátogatás és állat simogatás
Pusztaolimpia
Pusztaolimpia 1000 Ft/fő Különféle játékos versenyek a pusztában (játékok összeállítása megbeszélés szerint, korosztálynak megfelelően)
Teljes lovasprogram Bakodpusztán 1500 Ft/fő Fogadás, kínálás zsíros kenyérrel, lila hagymával, almalével, szódával
Lovasbemutató
Pusztai kocsikázás
Szürkemarha gulya, mangalica konda, racka nyáj megtekintése, istállólátogatás és kiscsikó simogatás
Lovasprogram Bakodpusztán 1000 Ft/fő Lovasbemutató
Pusztai kocsikázás
Szürkemarha gulya, mangalica konda, racka nyáj megtekintése, istállólátogatás és kiscsikó simogatás

Bakodpuszta

20 fő esetén egy felnőtt kísérő részvétele díjtalan. További kedvezményként tudjuk felajánlani, hogy amennyiben ennél több felnőtt vesz részt a programon, az ő számukra is a kedvezményes gyermek árat biztosítjuk. Az ajánlat minimum 20 fő esetén érvényes. Ennél alacsonyabb létszám esetén az árak külön megegyezés tárgyát képezik. A fenti árak nettóként értendőek.

www.koronatours.hu