ÉLETMÓDIVATOS
Mint minden évben, ezúttal is sok-sok meglepetéssel várja Marika az életmód táborba érkező vendégeket, hiszen ha visszanézitek a vendégkönyvet, akkor abból kiderülhet, hogy mindig van valami újdonság, ezért a visszatérő táborozók is mindig nagy élményekkel térhetnek haza. Reggeli előtt természetes a harmatos fűben jógázás, de volt itt már többször mandala festés vagy épp gyertyakészítés, a reformkonyháról nem is beszélve. És akkor még nem említettem a gumicukor gyártás házilag fortélyait vagy épp a régi jól bevált receptet: Méregtelenítés piával! Vízterá-piával. Most pedig következzen egy kis beharangozó, mégse Terézia, az idei tábor tervekről:
„Csak csendben, csak halkan”  --- Bródy Sándor nyomán a Kamalduli szerzetesrend némasági fogadalmát gyakoroljuk majd egyik nap, amikor csendesen elvonulunk egymás mellett és kicsit a pusztába, ezúttal nem a kiáltott szó mentén. Van, akinek gondot okoz, ha nem beszélhet? És ha ki kell kapcsolni az internetet, telefont, tévét, rádiót? Vajon létezik, hogy mégis jól érezzük magunkat?
 
Érdeklődni lehet: +36309858771 vagy emailben marikagabeli@gmail.com  
Utazás: egyénileg; gombolyag.com/megkozelites
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a táborba legfeljebb 20 főt fogadunk a foglalkozások zavartalan lebonyolítása érdekében, így a részvételi létszám korlátozott!
 
Ezen kívül a tábor lakói elsajátíthatják a természet patikájának alapjait természetgyógyász segítségével. A különleges meglepetés csemegéket együtt készítik a táborozók, elsajátítják a készítés minden fortélyát és összes mozzanatát. Ezen kívül az egészség fenntartásához nélkülözhetetlen testgyakorlatokkal is megismerkedhetnek a táborozók a héten, sorra vesszük: a méregtelenítést, laza gerinc tartást, a helyes légzést stb.
A Gombolyagon eddig megrendezésre került táborok visszajelzéseiben szinte kivétel nélkül megemlítésre került az a csend és nyugalom, mely jellemzi a helyszínt és a fizikai megnyugvás mellett ezért oly kedvelt a lelki nyugalmat keresők és az életen át tanulók számára is. Este mozizás, tábortűz vagy az alacsony fényszennyezettség miatt kivételes égbolt vizsgálata a programon! 
Ajánlott felszerelések: szabadidőruha, edzőcipő, fürdőruha, szúnyogriasztó, jókedv bőséggel stb.
 
Bővebb információ: Gábeli Tamás: info@gombolyag.com, 06/70-313-58-77 
Ismét egy kis lecsendesedésre vágysz, és ki akarsz szakadni a mindennapi rohanásból? Ha van kedved önismereti játékokhoz. Ha szeretnél feltöltődni és kicsit jobban a lelkedre figyelni. Akkor neked is itt a helyed! Ismét megrendezésre kerül a Biogroup Szív-Lélek tábora, melyet 2008 óta szervezünk kisebb nagyobb változtatásokkal, melyekkel évről évre tökéletesítjük a programot. A helyszín továbbra is Gombolyag, ahová már sok a boldogan visszatérő vendégünk, és ezúttal téged is várunk, hogy együtt lehessünk egy hétig és felfrissülést nyerjünk testben és lélekben egyaránt. A tábori programok összeállításánál figyelembe vettük azokat a gyakorlatokat, foglalkozásokat, melyeket az évek alatt tanultunk, de természetesen ezúttal is lesz debütáló az előadóink között. Minden napra tervezünk egy délelőtti és egy délutáni csoportos foglalkozást, de szeretnénk kihangsúlyozni, hogy nem munkatáborról van szó, hanem a szabadidőnk eltöltésének hasznos formájáról, az életen át tartó tanulás gyakorlásával, pihenéssel, jókedvvel és szórakozással.