Tartalom:

 • A GOMBOLYAG ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET!
 • KICSI AZ 1%, DE ERŐS
 • MÚLT IDÉZŐ JÖVŐBE TEKINTŐ
 • 10. GOMBUSHO ÖSSZMŰVÉSZETI ALKOTÓTÁBOR
 • BIOGROUP NYÁRI TÁBOR
 • GOMBOLYAG meneTREND és TÁBOR tervezet 2016

 

Gombolyag Hírlevél
Támogassa alapítványunkat adója 1%-ával
Kövessen a Facebook-on is
 
 

A GOMBOLYAG ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET!

„Kedvezményes osztálykirándulás/erdei iskola/nyári tábor” szervezésére

A pályázat célja: Szeretnénk lehetőséget biztosítani olyan oktatási intézmények, szervezetek, egyesületek, alapítványok számára is, akiknek nincs lehetősége osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor szervezésére.

Támogatottak köre: Pályázatot nyújthatnak be azok az alap-, közép- és felsőfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, szervezetek, egyesületek, alapítványok, melyek gyermek/ifjúsági közösségeket fognak össze, és fontosnak tartják azokat a szempontokat, melyeket az Alapítvány céljaiban megfogalmazott…

Bővebben


 

KICSI AZ 1%, DE ERŐS

Hisz nekünk elképzelhető, hogy pont arra a kicsire lenne szükségünk, de erősen, a kitűzött céljaink megvalósításához, melyek továbbra is „…alapvetően a fiatalok (gyermek és ifjúsági korosztályba tartozók) kulturált, értelmes szabadidő-eltöltésének elősegítése, játékos formában, nem iskolarendszerű képzésben ismereteik, készségeik fejlesztése, a közös alkotás és cselekvés megszerettetése…” Ezért dolgozunk hosszú évek óta és a jövőben is, hogy a tábort és környezetét folyamatosan építve szépítve egyre inkább alkalmassá tegyük a fiatalok számára a környezeti nevelésen, kulturális rendezvényeken és egészséges életmódra ösztönzésen keresztül.

Bővebben


 

MÚLT IDÉZŐ JÖVŐBE TEKINTŐ

Hirtelen megindulásból szépen kifejezem magam: tavaly volt nálunk minden, mint a Búcsúban :) Igen konkrétan Búcsú, nem is akármilyen, hosszú-hosszú idő után első alkalommal, de ugyanígy el?ször tartott nálunk lakodalmat az éljen az ifjú pár is, akik már régóta visszajáró vendégek mifelénk. Aztán a Nagyszülő-Unoka tábor is debütált, melynek sikeréről legyen elég annyi, hogy már szervezik a következőt! A májusi BL-döntő csapat már hagyománynak számít, 2016-ban pedig Foci EB, tehát lehet gondolkodni a góltotón. Ismét visszatérnek hozzánk a kedves hajósi iskolások, 10. alkalommal szervezünk GomBuSho összművészeti alkotótábort és nagyon úgy fest, hogy elmaradhatatlan a BioGroup nyári tábora is. És persze lassan de komótosan szivárognak a zarándokok is, ezért most a télen át megálmodjuk, hogy mennyi dolgunk van még, mert ne feledjük idén is úgy kezdtük, hogy ezúttal nem előadtunk, hanem befűztünk két síndarabot a dühöngő mennyezetébe. A tavasz végére, nyár elejére azonban mi készen állunk a csapatok fogadására, ha szeretnétek egy nagy élményt magatoknak, ne tétovázzatok sokáig, mert hamarosan érkezik a MEGTELT felirat, üdvözülettel: GomBolygók!

Bővebben


 

10. GOMBUSHO ÖSSZMŰVÉSZETI ALKOTÓTÁBOR

2016-ban jubileumi rendezvényünk következik, amikor 10. alkalommal rendezzük meg a GomBuSho Workshopot a jól bevált csapat szervezésében, természetesen mindig apróbb módosításokkal a fejlődés érdekében, melyre minden régi és új barátunk, alkotótásunk jelentkezését várjuk szeretettel. Az első 2007-es legendás Almássy téri animációs workshopból az évek alatt filmes tábor lett, aztán 2010-ben festettünk is, 2011-ben pedig tovább bővültünk zenével, mára pedig olyannyira elszabadult a liberalizmus, hogy mindenki szór szerint azt csinál amit szeretne, csak legyen kézzel fogható eredménye, mert utolsó este ősbemutató!

Bővebben


 

BIOGROUP NYÁRI TÁBOR

Melynek során a tábor lakói elsajátítják: a bőrfeszesítő gyakorlatokat, melltornát, arc mimika tornát, cellulitis kezelést, méregtelenítést, laza gerinc tartást, helyes légzést, valamint a természetes táplálkozás alapjait diplomás dietetikus, természetgyógyász vezetésével. Előadások a vegetáriánus étrend előnyeiről, az egészséges táplálkozás kialakításáról. A vegetáriánus ételeket együtt készítik a táborozók, elsajátítják az ételkészítés minden fortélyát és összes mozzanatát. Az egészség fenntartásához nélkülözhetetlen testgyakorlatokkal is megismerkedhetnek a táborozók a héten!

Bővebben


 

GOMBOLYAG meneTREND és TÁBOR tervezet 2016

 • MÁJUS 27-29: GYEREKNAPI BL-DÖNTŐ
 • JÚNIUS 10 - JÚLIUS 10: FOCI EB MAGYAROKKAL
 • JÚNIUS 18 - 25: X. GOMBUSHO ALL-ART WORKSHOP
 • JÚNIUS 25 - JÚLIUS 1: HAJÓSI ISKOLás tábor
 • JÚLIUS 10 - 16: HOME PROJECT
 • JÚLIUS 17 - 23: NAGYSZÜLŐ-UNOKA TÁBOR
 • JÚLIUS 23 - 30: BIOGROUP NYÁRI TÁBOR
 • AUGUSZTUS 5 - 21: NYÁRI OLIMPIAI JÁTÉKOK RIO
 • AUGUSZTUS 7 - 13: MÉHECSKÉK
 • AUGUSZTUS 14 - 20: GOMBOLYGÓ TRÉNING
 • SZEPTEMBER 11: GOMBOLYAGI BÚCSÚ
 • SZEPTEMBER 30: GOMBOLYGÓ TELJESÍTMÉNYTÚRA
 
 
AKTUÁLIS TÁBOROK 1% FELAJÁNLÁS