Idén szeptember 8-án, első ízben egy szombaton, de immár 4. alkalommal szerveztük meg az újkori Gombolyagi Búcsút a táborban, melyre nagy örömünkre ismét szép számmal érkeztek a gombolyagi kötődésű emberek és tölthettünk el együtt egy csodás nyár végi napot.

GOMBOLYAGI BÚCSÚ 2018

Idén szeptember 8-án, első ízben egy szombaton, de immár 4. alkalommal szerveztük meg az újkori Gombolyagi Búcsút a táborban, melyre nagy örömünkre ismét szép számmal érkeztek a gombolyagi kötődésű emberek és tölthettünk el együtt egy csodás nyár végi napot. Kacska József ötletgazda és barátai jóvoltából ismét csodálatos ételeket lehetett enni, a helyi és egy visszatérő vendég tiszteletes lelki csemegét osztottak a szentmisén és délután pedig önkéntes zenész is felbukkant a színpadon, hogy szórakoztassa a vendégeket. Mindez megtekinthető a házigazda által készített kis emlék zsebvideóban, és a facebook csoportba is érkeztek szebbnél szebb bejegyzések:

„Kun Magdolna: Anyám és a vasárnapok (részlet)

Mikor eljött a vasárnap, könnyeztem kicsit,
mert tudtam, hogy egyszer majd bekövetkezik
az a nem várt szomorú nap, mely összetöri bennem,
azon hitem, hogy van még hová haza mennem.”

„Köszönet a Gombolyagi búcsú szervezőinek, résztvevőinek a felejthetetlen napot. Jó volt találkozni a régi ismerősökkel, rokonokkal. Felidézni régi emlékeket, történeteket. Szeretettel gondolok azokra, akik ezen a rendezvényen akármilyen formában részt vettek. Mindenkinek minden jót kívánok!!! Filusné Török Erzsi”

Mi is köszönjük, találkozzunk 2019-ben ugyanitt!

Ugyan ezek a képek nem az idei búcsúban születtek, de néhány héttel korábban a méhecskék utánpótlás focistáit edző, Paletta Richárd készítette őket, mi pedig megragadjuk az alkalmat, hogy átnyújtsunk nektek egy csokorral Gombolyagból az Úr 2018. (a négyzeten) esztendejében. Címe: Szép nyári nap!