GOMBUSHO ALKOTÓ
2023-ban 19. alkalommal rendezzük meg a GomBuSho Workshopot a jól bevált csapat szervezésében, természetesen mindig apróbb módosításokkal a fejlődés érdekében, melyre minden régi és új barátunk, alkotótársunk jelentkezését várjuk szeretettel. Az első 2007-es legendás Almássy téri animációs workshopból az évek alatt filmes tábor lett, aztán 2010-ben festettünk is, 2011-ben pedig tovább bővültünk zenével, mára pedig olyannyira elszabadult a liberalizmus, hogy mindenki szó szerint azt csinál, amit szeretne, csak legyen kézzel fogható eredménye, mert utolsó este ősbemulató!
Újra megcélozzuk tehát az ország és a Kárpát-medence közepét, és Gombolyagon (www.gombolyag.com) próbáljuk tökéletesíteni a megkezdett munkát, mely reményeink szerint még sok évig folyhat majd. A 2009-es esztendőre tervezett kihívás az volt, hogy első alkalommal próbáltuk nemzetközi vendégekkel lebonyolítani az eseményt, hála Istennek a résztvevők egybehangzó véleménye szerint sikeres tábort szerveztünk a határon túli fiatalok számára! Ezen felbátorodva aztán ezúttal az újabb fejlődés reményében további filmes szakembereket vonunk be a munkába, és immáron 7 kategóriában szeretnénk eredményeket elérni!
Workshop időtartama:
2023. július 2-8.
Workshop jelentkezés határideje:
2022. június 1.
Részvételi díj: A workshopot megpályázzuk több kuratóriumnál; ezek eredményétől függ a költségvetés – bővebb információ érdeklődés esetén e-mailben!
Táborvezető: Gábeli Tamás, a BuSho fesztivál igazgatója
Érdeklődni lehet az info@gombolyag.com email címen vagy a +36703135877-es mobilon.