LOVAS NEMZET TERVEZET

Szeretettel várjuk a lovak, lovaglás iránt érdeklődőket legyen szó kezdő, vagy haladó lovasról, nálunk mindenki megtalálja, amit keres. És ha esetleg csak lovat szeretne simogatni, vagy egyszerűen ló közelben szeretné eltölteni a szabad idejét, mi megteremtjük erre is a feltételeket. Minden nap annyi ló és lovász oktató várja a csoportot, amennyire igény van, kezdők eleinte csak vezetéssel majd futószáron, haladók karámban önállóan lovagolhatnak. Etetés, legeltetés, pusztakocsikázás, lófürdetés, istállótakarítás stb.

Esténként mozizással és tábortűzzel zárjuk a napokat, de a dél-alföldön járva természetesen nem maradhat ki a programból a bakodpusztai lovascentrum, kalocsai látogatás vagy a csobbanás a szelídi-tóban (http://www.gombolyag.com/latnivalok/)! A Gombolyagon eddig megrendezésre került táborok visszajelzéseiben szinte kivétel nélkül megemlítésre került az a csend és nyugalom, mely jellemzi a helyszínt és a fizikai megnyugvás mellett ezért oly kedvelt a lelki nyugalmat keresők és a tanulók számára is.

Szállás: http://gombolyag.com/szallasok_arak.html
Étkezés: http://gombolyag.com/tabor/etlap.html
Sport: foci, lábtenisz, tollaslabda, pingpong, kerékpár, lovas kocsikázás, horgászás…
Játék: fajátszótér, társas, darts, lengőteke, sakk, kártya...
Utazás: http://gombolyag.com/megkozelites/ egyénileg vagy különbuszok rendelésére van lehetőség!
Akciós részvételi díj: 20 gyermek részvétele esetén, mely tartalmazza, az étkezés, a szállás, a szakmai irányítás és valamennyi eszköz, szolgáltatás használatát valamint a fakultatív programok díját különbusszal, belépőkkel stb. 6nap/5éj teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora): 24.900,- Ft/fő!

Érkezés/indulás: hétfő délelőtt / péntek délelőtt

Bővebb információ: Gábeli Tamás 06/70-313-58-77 info@gombolyag.com

A táborról, a környék nevezetességeiről és minden másról bővebb info: www.gombolyag.com" alt="" />1>LOVAS TÁBOR