Meditációs tábor

A BioGroup Magyarországgal együttműködésben megszülető tábor célja, hogy a meditációról alkotott téves nézeteket tisztázza, valamint az európai ember számára könnyen kivitelezhető, gyakorolható formáját ismertesse. A belső csend és a testi-lelki harmónia megteremtésében segít. A mostani energiákkal való együttéléshez nyújt hasznos tanácsokat, hogy a stresszhelyzeteket jobban kezeljük. Meditálunk napfelkeltekor, napnyugtakor. Ismerkedünk a csend hatalmával, utat nyitunk a lecsendesedés, befelé fordulás csodás élményének. Életre keltjük harmonikus Énünk. A tábor kezdőknek és haladóknak egyaránt megújulást és testi-lelki tisztulást eredményez.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nyitott, és szívesen tölt velünk egy hosszú hétvégét, hogy megélje és megtartsa lelkének békés, csendes, szeretettel teli oldalát a hétköznapokban is!

Jelentkezés

A tábori a helyfoglalást csak a jelentkezési lap leadásával, és 50% befizetése esetén tekintjük érvényesnek!

Készpénzes fizetés esetén a jelentkezési lapot a helyszínen kell kitölteni! (XIV. Bp., Szugló u. 82.)
Utalás esetén aláírás nélkül, kitöltve kell visszaküldeni.
Az utalás beérkezésekor a jelentkezést érvényesnek tekintjük, amiről igazolást e-mailen küldünk.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a létszám korlátozott, táboronként max. 25 főt tudunk fogadni a foglalkozásokra!

Kérés:
Csak akkor foglald le a helyet, ha biztosan el tudsz jönni, vagy valakit magad helyett el tudsz küldeni, mert az előleget nem áll módunkban visszafizetni!
Köszönjük!

A tábor díja (tartalmazza a szállást, a háromszori étkezést és a foglalkozások tárgyi eszközeit):

22.000,– Ft/fő!

További részletek, információk:

Bakos Ildikó
(Sorsfordító meditáció alkotója)

Gyerekként korán kezdtem el érdeklődni az emberek iránt, csoporttársaimat mindig Én vigasztaltam, mert szerettem, ha jobb kedvre deríthettem környezetemet. Az emberek iránti szeretetem és lelki problémák iránti érzékenységem vitt erre az útra. Tízennégy évesen tapasztaltam meg először intuitív képességeimet, amit az adott időszakban nem volt olyan egyszerű elfogadni. Hála egyik mesteremnek, aki megfogta a kezem és rávilágított néhány adottságomra, ami elindított az utamon. A jóslás és a jövőbelátás világába kalauzolt, ami egy idő múlva arra sarkallt, hogy meglássam: nem az a fontos, mi lesz, hanem mit tegyek, hogy jobban érezze magát a hozzám forduló, miért is történnek bizonyos életesemények, mire is tanítanak. Persze mindezen túl, az is érdekelt, milyen életfeladattal születtünk. Ma már azt is megtanultam, hogy a jelenleg ránk ható energiák áradatában élve, a legfontosabb kérdés ma, nem a miértekre, hanem a jelenre irányul. Mit tegyek most? Kérdésre megnyílik a belső út, ami segít utunkon tartani. A köztudatban rám ragadt a sorselemző elnevezés, de valójában mindezzel másképp foglalkozom, mint általában mások. Amikor megkérdezik tőlem, mivel is foglalkozom, mindig nehéz válaszolnom, de talán a legmegfoghatóbban így mondanám: a LÉLEKKEL, a LELKEDDEL foglalkozom. Számos tanfolyamot végeztem, amikből adódóan az ÉN-ismeret, a blokkok feltárása, majd annak oldása vált mindennapi munkámmá, amiket sajátos köntösbe öltöztetve alkalmazok.

További részletek, információk: