IGEN-IGEN! TI-TI TÁ-BOROZZATOK!

A Gombolyag Alapítvány pályázatot hirdet „Kedvezményes osztálykirándulás/erdei iskola/nyári tábor” szervezésére

A pályázat célja: Szeretnénk lehetőséget biztosítani olyan oktatási intézmények, szervezetek, egyesületek, alapítványok számára is, akiknek a jelen gazdasági helyzetben nincs lehetősége osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor szervezésére.

Támogatottak köre: Pályázatot nyújthatnak be azok az alap-, közép- és felsőfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, szervezetek, egyesületek, alapítványok, melyek gyermek/ifjúsági közösségeket fognak össze, és fontosnak tartják azokat a szempontokat, melyeket az Alapítvány céljaiban megfogalmazott:

„A Gombolyag Alapítvány célja alapvetően a fiatalok (gyermek és ifjúsági korosztályba tartozók) kultúrált, értelmes szabadidő-eltöltésének elősegítése, játékos formában, nem iskolarendszerű képzésben ismereteik, készségeik fejlesztése, a közös alkotás és cselekvés megszerettetése. Fő tevékenységi területei: A környezeti nevelés, a kultúra és a sport, egészségvédelem.”

Tábor helyszíne: Gombolyag (é.sz.:19 fok, k.h.:46,5 fok) ez a metropolisznak korántsem nevezhető kis falucska Bács-Kiskun megyében, Kalocsa és a Szelídi-tó ölelésében, Szakmár településéhez tartozó tanyavilág: 6336 - Gombolyag 31. (Szakmár hrsz. 5047)

Pályázható időpont: Minden év május 15.- szeptember 15. közötti időszak.

Pályázható létszám/éjszakák száma: Nincs maximalizálva a pályázható éjszakák száma, sem a csoport létszáma, de legalább 2 éjszakát kell a minimum 20 főből + kísérőkből álló csoportnak eltöltenie.

Pályázható: A program összköltségének (szállás/étkezés) 20%-a, az időpont, és a létszám megjelölésével kérjen egyedi ajánlatot.

Pályázat beadási határideje: FOLYAMATOS!

Pályázat elbírálása: Kérjük tehát az alapvető információkat (időpont, létszám, életkor) küldjék el az alábbi e-mail címre, melyre néhány napon belül válaszolunk és egyénre szabott árajánlatot küldünk!

Bővebb info: www.gombolyag.com, Gábeli Tamás, 06/70-313-5877, info@gombolyag.com