IDŐTLEN BESZÉLGETÉS A MEDITÁCIÓ MESTERÉVEL

Dr. Suresh Kv nemzetközi hírű spirituális mester Gombolyagon 2015. július 26-án 15 órakor

Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljunk és összefogjunk, hogy visszatérjünk az életünk igazi értékeihez... Hogyan élhetünk stressz mentes, örömteli, boldog életet? Mivel alakíthatjuk át mindennapjaink minőségét? Mi az emberi élet célja a földön? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések megválaszolására számíthatunk Dr. Suresh Kv nemzetközi hírű spirituális mestertől.

A program legfontosabb célja, hogy a részvevők kizökkenjenek a napi rutinjukból és megtanulják a stressz kezelésének lehetséges módjait. A résztvevők egy másik látásmódot, életfilozófiát ismerhetnek meg, melynek segítségével jobban hisznek majd önmagukban és magabiztosabbak lesznek a mindennapokban. Erre és a támogatásra nagy szükség van a mai értékválságban szenvedő, rohanó világban. Ízelítőt kaphatsz meditációs technikákról, valamint az elme kezeléséről a légzés segítségével.

A program INGYENES, azonban adományodat hálásan megköszönjük, mellyel a Mester küldetését támogatod! Hozd magaddal a jógamatracod, innivalót, valamint pár falat húsmentes ételt amit közösen fogyasztunk el a program befejeztével.

Kérjük az alábbi e-mailcímre jelezd részvételi szándékod és esetleges szállásigényed: info@gombolyag.com vagy biogroup@t-online.hu
További információk: +36-70-313-72-14
Helyszín: http://www.gombolyag.com/megkozelites/