SZÍV-LÉLEK TÁBOR

SZÍV-LÉLEK TÁBOR

2019. július 14-20. Gombolyag
Ismét egy kis lecsendesedésre vágysz, és ki akarsz szakadni a mindennapi rohanásból? Ha van kedved önismereti játékokhoz. Ha szeretnél feltöltődni és kicsit jobban a lelkedre figyelni. Akkor neked is itt a helyed! Ismét megrendezésre kerül a Biogroup Szív-Lélek tábora, melyet 2008 óta szervezünk kisebb nagyobb változtatásokkal, melyekkel évről évre tökéletesítjük a programot. A helyszín továbbra is Gombolyag, ahová már sok a boldogan visszatérő vendégünk, és ezúttal téged is várunk, hogy együtt lehessünk egy hétig és felfrissülést nyerjünk testben és lélekben egyaránt. A tábori programok összeállításánál figyelembe vettük azokat a gyakorlatokat, foglalkozásokat, melyeket az évek alatt tanultunk, de természetesen ezúttal is lesz debütáló az előadóink között. Minden napra tervezünk egy délelőtti és egy délutáni csoportos foglalkozást, de szeretnénk kihangsúlyozni, hogy nem munkatáborról van szó, hanem a szabadidőnk eltöltésének hasznos formájáról, az életen át tartó tanulás gyakorlásával, pihenéssel, jókedvvel és szórakozással.

A tábor részvételi díja: 39.900,- Ft/fő,  
mely tartalmazza az étkezés, a szállás, az előadások valamint a szakmai irányítás és a táborban található valamennyi eszköz, szolgáltatás használatát.
Jelentkezni lehet személyesen a Biogroupnál, telefonon a +36703137214 vagy online EZEN A LINKEN!
A jelentkezés feltétele 50% előleg befizetése!
Jelentkezési határidő: Június 1.
Utazás: egyénileg; gombolyag.com/megkozelites
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a táborban legfeljebb 25 főt fogadunk a foglalkozások zavartalan lebonyolítása érdekében, így a részvételi létszám korlátozott!

 AZ EGÉSZ HETI TÁBOR TEMATIKÁHOZ KATTINTSON IDE!

Ezen kívül a tábor lakói elsajátíthatják a természet patikájának alapjait természetgyógyász segítségével. A különleges meglepetés csemegéket együtt készítik a táborozók, elsajátítják a készítés minden fortélyát és összes mozzanatát. Ezen kívül az egészség fenntartásához nélkülözhetetlen testgyakorlatokkal is megismerkedhetnek a táborozók a héten, sorra vesszük: a méregtelenítést, laza gerinc tartást, a helyes légzést stb.

A Gombolyagon eddig megrendezésre került táborok visszajelzéseiben szinte kivétel nélkül megemlítésre került az a csend és nyugalom, mely jellemzi a helyszínt és a fizikai megnyugvás mellett ezért oly kedvelt a lelki nyugalmat keresők és az életen át tanulók számára is. Este mozizás, tábortűz vagy az alacsony fényszennyezettség miatt kivételes égbolt vizsgálata a programon! 

Ajánlott felszerelések: szabadidőruha, edzőcipő, fürdőruha, szúnyogriasztó, jókedv bőséggel stb.

Bővebb információ: Gábeli Tamás: info@gombolyag.com, 06/70-313-58-77