Ez a tábor nem egyszerű tábor volt… Volt eledel bőven, de nem csak a gyomornak. A szív és a szellem egyaránt táplálékot talált, méghozzá bőségest – a szeretet által. Tudással is jóllakhattunk, de egy fontossal leginkább: természeti lények vagyunk, csak szeretjük elfelejteni. De a rónaság, a gólyák, a tábortűz fénye a csillagok alatt tudatta, hova tartozunk, merre kellene mennünk, mi a harmonikus békés boldogság. Köszönöm nektek, Gábeliék!

Szécsiné Kerekes Ildikó, Budapest

Köszönöm, hogy itt lehettem az életmódtáborban. Gazdagodtam az önismerettől a megtapasztalásig, a szervezők gondoskodtak a pihenéstől a mozgásig, tanulástól az öngyógyításig, a jóléttől a kirándulásokig, az asztrológiától a számmisztikáig, a táborozástól a tábortűzig, a vetélkedőktől a salátaversenyig, fürdéstől a lovasbemutatóig mindenben volt részünk, már csak a saját jókedvvel, szeretettel és örömmel kellett szolgálnunk, amit magunkkal hoztunk és ezt a nagyszerűséget fölfedezhettük embertársainkban, és ha nem vártál semmit, akkor nagyon sokat kaptál…

Petrlenic Erika, Dunaszerdahely

 

A vendéglátók hozzáállása (beleértve Garas Tamást is) és az ellátás csillagos ötös! Lettner Ani fantasztikusan felkészült, tudással, anyagokkal és mozgósítással is. István is jó sok anyagot hozott le és a téma mindenkit érdekelt. Én jól éreztem magam,  a társaság is jó volt, tetszett a tó, bár én csak egyszer voltam. Majd valamilyen természetes módon  a horkolókat le kellene szerelni, mert minden teremben voltak és gondolom ez mindig is így lesz.

Villányi Ági, Budapest